فیلم سینمایی با محوریت شهدای شهرستان ساوجبلاغ

کنگره شهدای ساوجبلاغ؛

فیلم سینمایی با محوریت شهدای شهرستان ساوجبلاغ

مجوز این فیلم از وزارت ارشاد اخذ شده و در آینده‌ای نزدیک در سینماها و پلتفرم‌های آنلاین اکران خواهد شد‌.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «راوی خبر»؛ احمد فلاح مراد، معاون اجرایی کنگره شهدای شهرستان ساوجبلاغ در نشست هماهنگی کنگره شهدای شهرستان ساوجبلاغ اظهار کرد: در حرکتی بی‌سابقه و پرشور، شهرستان ساوجبلاغ میزبان یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های فرهنگی خود با محوریت کنگره شهدای این منطقه شده است.

وی با تأکید بر عظمت این رویداد گفت: تا به امروز چنین حرکتی را در شهرستان نداشتیم. این کنگره قرار است یاد و راه ۴۲۲ شهید عزیز ساوجبلاغ را با تمام قدرت و شکوه گرامی بدارد.

وی با اشاره به تلاش کمیته‌های مختلف از جمله تألیف و نشر، فضای مجازی و جمع‌آوری آثار شهدا افزود: ۱۸ عنوان کتاب تاکنون آماده چاپ است و نویسندگان با شور و عشق در حال تکمیل آثار ارزشمند در حوزه خاطرات و زندگینامه شهدا هستند.

فلاح مراد از پروژه‌های بزرگی مانند ساخت فیلم سینمایی با محوریت شهدای ساوجبلاغ خبر داد و گفت: مجوز این فیلم از وزارت ارشاد اخذ شده و در آینده‌ای نزدیک در سینماها و پلتفرم‌های آنلاین اکران خواهد شد. این فیلم با بودجه‌ای در حدود ۱۵ میلیارد تومان ساخته می‌شود و حضور پررنگی در جشنواره‌هایی مانند عمار، مقاومت و فجر خواهد داشت.

فلاح مراد گفت:کمیته فضای مجازی نخستین گروهی بود که با قدرت وارد عمل شد و اکنون نیاز داریم که همه نهادها، از آموزش‌وپرورش تا دهیاری‌ها، نقش خود را در معرفی این کنگره ایفا کنند. باید پیام شهدا را به خانه‌های مردم ببریم.

وی افزود: آموزش و پرورش با پوشش ۵۶ هزار دانش‌آموز، بزرگ‌ترین بستر فرهنگی شهرستان برای ترویج ارزش‌های شهداست.

وی از معلمان، مدیران و دانش‌آموزان خواست سربازان خط مقدم این عملیات فرهنگی باشند.

 فلاح مراد همچنین از ضرورت مستندسازی تاریخ شفاهی ساوجبلاغ در جنگ و پشتیبانی جبهه‌ها سخن گفت و از تجهیز استودیویی برای ضبط این خاطرات خبر داد.

وی اظهار کرد: مادران شهدا همچون مادران شهدای کرمیار، سرمایه‌های زنده‌ای هستند که باید قبل از آنکه دیر شود، روایت‌هایشان را ثبت کرد.

در پایان این نشست، معاون اجرایی کنگره تأکید کرد: حدود ۳۰ میلیارد تومان برای اجرای کامل برنامه‌ها و پروژه‌های فرهنگی این کنگره برآورد شده که شامل تهیه کتاب، فیلم، تبلیغات و فعالیت‌های میدانی است. اما این هزینه در برابر حفظ و ترویج فرهنگ ایثار، ناچیز است. شهدا سرمایه‌های ابدی ما هستند و ما دین بزرگی بر گردن داریم و باید تمام تلاش خود را برای پاسداشت یاد و راه آن‌ها انجام دهیم.

 

محمد مفتاحی-راوی خبر

انتهای خبر/