روز قدس، تجلی دفاع از عدالت‌خواهی است

مدیر ستاد اقامه نمازجمعه؛

روز قدس، تجلی دفاع از عدالت‌خواهی است

مدیر ستاد اقامه نمازجمعه با اشاره به اهمیت روز قدس، گفت: توجه مداوم به مسئله فلسطین، توجه به افراد مظلوم و یک امت ستم‌کشیده است، مسئله ظلم‌ستیزی و مواجهه با ستمگر، عدالت‌خواهی را در جامعه ما روزافزون و شعله‌ورتر می‌کند.

حجت‌الاسلام ابوالفضل مرادی، در گفتگو اختصاصی با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«راوی خبر»؛ بر اهمیت توجه مداوم به مسئله فلسطین و دفاع از مظلومان تأکید کرد.

توجه به فلسطین، وظیفه‌ای انسانی و اسلامی

مدیر ستاد اقامه نمازجمعه با اشاره به اهمیت روز قدس، گفت: توجه مداوم به مسئله فلسطین، توجه به افراد مظلوم و یک امت ستم‌کشیده است که غاصبانی بیگانه، کشور آن‌ها را غصب کرده‌اند. مسئله ظلم‌ستیزی و مواجهه با ستمگر، عدالت‌خواهی را در جامعه ما روزافزون و شعله‌ورتر می‌کند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند که قضیه اول جهان اسلام، قضیه غزه است و حتی می‌توان گفت قضیه اول دنیای انسانیت است. بر این اساس، باید تا روز قدس، این موضوع را در جامعه گسترش دهیم تا روز قدس، تجلی دفاع از مظلومان و خواستن آزادی برای ملت فلسطین باشد.

شب‌های قدر؛ فرصتی برای تحول درونی

حجت‌الاسلام مرادی با اشاره به تقارن بهار طبیعت با بهار دل‌ها و شب‌های قدر، گفت: گاهی تقارن بهار طبیعت با بهار دل‌ها و خصوصاً اوج ماه مبارک رمضان که شب‌های قدر است، می‌تواند ارمغانی برای ما باشد. همان‌طور که درختان در زمستان خشک به نظر می‌رسند و برخی آن‌ها را مرده می‌پندارند، اما در بهار، آرام‌آرام از خواب بیدار می‌شوند و شکوفه می‌زنند، ما نیز در شب‌های قدر می‌توانیم از خواب غفلت بیدار شویم و حیاتی تازه پیدا کنیم.

وی ادامه داد: ما در شب‌های قدر باید قدر و منزلت خود را بشناسیم و در درخت وجود خود که خشکیده است، با حضور در شب‌های قدر، شاخ و برگ‌های زنده را مشاهده کنیم. این درخت خشکیده وجود ما نیز مانند درختان طبیعت، می‌تواند شکوفه بزند و این تلاقی با ولایت، ما را بیش از پیش به خداوند متعال متصل می‌کند و به ما حیاتی بهتر می‌بخشد.

سفر؛ عاملی برای نشاط اجتماعی

مدیر ستاد اقامه نمازجمعه با اشاره به آیات قرآن درباره سیر در زمین، گفت: سفر آیات قرآن داریم که می‌گوید سیروا فی الارض. گاهی انسان در یک جا می‌ماند و دچار رکود و سکون می‌شود. حرکت از یک استان به استان دیگر، باعث می‌شود حال روحی انسان تغییر کند و نشاط بیشتری به او دست دهد.

وی افزود: تجربه نشان داده است که وقتی از یک استان خشک و کم‌آب به استان همجوار که سرسبز است سفر می‌کنیم، حس خوشایندی به ما دست می‌دهد. این تنوع اقلیمی و فرهنگی، نشاط اجتماعی را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود سبک زندگی و رسوم مناطق مختلف را بیشتر احساس کنیم.

تلاوت قرآن؛ زیارت کتاب خدا

حجت‌الاسلام مرادی در پایان با تأکید بر اهمیت تلاوت قرآن، گفت: زیارت ائمه هدی و قرآن، به تلاوت کردن آن‌هاست. وقتی قرآن را تلاوت می‌کنیم، در واقع آن را زیارت می‌کنیم. در ماه مبارک رمضان، توصیه شده است که بیشتر تلاوت کنیم و بیشتر قرآن بخوانیم.

وی افزود: اگر بتوانیم با کتاب خدا که جنس آن از سنخ سخن است، ارتباط برقرار کنیم، افکار، باورها و شخصیت ما شکل قرآنی پیدا می‌کند. این شکل قرآنی به معنای عجین شدن با ساختار قرآن و نزدیک‌تر شدن به حقایق عالم است که آرامش را برای ما به ارمغان می‌آورد.

 

راحله یوسفی_راوی خبر

 انتهای خبر/