گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «راوی خبر»؛ نایب رئیس بانوان فدراسیون قایقرانی با اشاره به رقبای قدرتمند ایران در بازیهای آسیایی ناگویا به قایقرانان چینی اشاره کرد و گفت: چینیها نه تنها حریفان سرسخت ایران هستند، بلکه رقبای قدری برای تمام جهان محسوب میشوند، با این وجود دختران ما با قدرت در تمامی رویدادها حضور پیدا میکنند.
کتایون اشرف ضمن قدردانی برگزاری جلسات تخصصی فدراسیونهای ورزشی با حضور وزیر ورزش و جوانان، معاونین و مدیران ستادی وزارتخانه اظهارداشت: در این جلسات پس از بررسی دقیق مشکلات، ظرفیتها و پتانسیلهای موجود، نقاط ضعف و قدرت و دلایل ناکامیها یا موفقیتها نیز تبیین می شود.
وی در ادامه این نکته را مورد توجه قرار داد که این نوع نگاه به فدراسیونهای ورزشی که قرار است در بازیهای آسیایی حضور داشته باشند، بی تردید نویدبخش موفقیتهای بسیار مهمی است.
نایب رئیس بانوان فدراسیون قایقرانی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: ما در بازیهای آسیایی و المپیک با رقبای قدرتمندی مانند چین روبهرو هستیم، این کشورها از زیرساختها، امکانات و تجهیزات بی نظیری برخوردار هستند. به طوریکه در رشتههای قایقرانی در هر منطقه و در هر استانش شرایط ویژهای را پیش بینی کرده است.
وی افزود: چین در رشته قایقرانی نه تنها در بازیهای اسیایی بلکه در المپیک نیز جز برترینهاست، آنچه امروز ما شاهد هستیم نتیجه برنامه ریزی دقیق از ۱۰ سال گذشته است، ضمن اینکه، از هم اکنون برای ۱۰ سال آینده هم این کشور برنامه دارد، این طور باید عنوان کرد که چین امروز، برای همه دنیا رقیب است، چرا که نحوه کارش با همه کشورها متفاوت است.
کتایون اشرف ادامه داد: کار بسیار سختی در ناگویا در پیش داریم، با این حال دختران ما، همه تلاش خود را میکنند و کم نخواهند گذاشت. من شاهد بودم، ملی پوشان بانوی کشورمان بعد از مسابقات هانگژو حتی برای راه رفتن نفس نداشتند و همینطور که در جلسه عنوان کردم دختران ما با صدمهای ثانیه بازی را واگذار کردند.
وی این نکته را مورد توجه قرار داد که برای رسیدن به نقطه مطلوب میبایست نقاط ضعف و قوت را شناسایی و موارد را به بهترین شکل و بهترین نحو به ورزشکاران با کمک کادر فنی ارائه کنیم تا بچههای ما به موفقیت و پیروزی نزدیک شوند.
نایب رئیس بانوان فدراسیون قایقرانی توضیح داد: برای رسیدن به عنوان قهرمانی پیش زمینههای بسیار مهمی وجود دارد از جمله خانواده ورزشکار، حمایتهای استانی محل اسکان ورزشکاران در سطوح بالا و در تیم ملی وجود مربیان خبره، روانشناس، مربی بدنساز و ... رسیدن به قهرمانی حاصل یک کار تیمی است و در این مسیر نیاز به ارزیابیهای مستمر و توجه دقیق میباشد، مثل جلسات کارشناسی که با حضور آقای دنیا مالی و معاونین و مسئولان فدراسیون هم اکنون در حال پیگیری است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نگاه ویژه فدراسیون به بخش ورزش بانوان بیان کرد: فدراسیون قایقرانی در روندی که از گذشته شروع شده، با توجه خاص به ورزشکاران، مربیان، داوران زن زیربنای خوبی را فراهم کرده و نتیجه آن، امروزه درخشش دختران توانمند قایقران کشورمان است.
کتایون اشرف ادامه داد: هم اکنون در بسیاری از استانها زنان ودختران فعال هستند و در رشته های مختلف قایقرانی در مسابقات شرکت میکنند و این خود به معنای توسعه رشتههای زیرمجموعه فدراسیون قایقرانی است، از این بابت که دختران ما با چنین هوشمندی فعالیتهای خود را پیگیری میکنند، مایهی مباهات و افتخار ما است.
وی از حضور دختران قهرمان در حوزه تصمیم سازی و سیاست گذاری فدراسیون در بخشهای قهرمانی خبر داد و گفت: در جلسات، دیدارها و نشستهای مختلف نقطه نظرات دختران و زنان فعال در فدراسیون به بهترین نحو بهره برداری شده و مورد استفاده قرار میگیرد.
نایب رئیس بانوان فدراسیون قایقرانی با اشاره به ظرفیت بالای دختران کشورمان در بخشهای مختلف مدیریتی و ورزشی افزود: برای اینکه زنان و دختران کشورمان بتوانند به جایگاه واقعی شان دست پیداکنند و اینکه بتوانیم مدیران و کادر فنی مقتدر منطبق با استاندادهای جهانی پرورش دهیم تا سکاندار آینده رشتههای مختلف قایقرانی شود به حمایت بیشتر مسئولان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک نیازمند هستیم که قطعا این جلسات تخصصی کمک خواهد کرد تا به این اهداف مان دست پیدا کنیم.
وی همچنین به برنامههای استعدادیابی فدراسیون اشاره کرد و توضیح داد: برنامههای ویژهای را در دو بخش نونهالان و نوجوانان پیش بینی کردهایم که از جمله این برنامه ها، برگزاری مسابقات تخصصی در رشتههای مختلف است تا انشاالله با نظر کادر فنی و گروه استعدادیاب، عزیزان مستعد شناسایی و به بخشهای آموزشی حرفهایتر هدایت شوند.