
یادداشت اختصاصی «راوی خبر»:
باتلاق، اثر نویسنده البرزی که از روزمرگیهای زندگی میگوید
به گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «راوی خبر»؛ آناهیتا نجفی، منتقد کتاب طی یادداشتی نوشت: بر خلاف چیزی که همه ما فکر میکنیم، شهر کرج از دیر باز چهرهها و شخصیتهای ماندگار و تاثیرگذاری را در خود پرورانده است.
جمشید امینی بنیانگذار نقاشی بر قالی، استاد جلال ذوالفنون؛ موسیقیدان و یا ابوبکر کرجی ریاضیدان و آدابشناس کرجی، اینها تنها تعدادی از افراد نامآور کرجی بودهاند که در عرصههای مختلف برای البرز افتخار آفریدند.
امیررضا بیگدلی نویسنده و داستاننویس معاصری است که در تهران متولد شد اما در دانشگاه آزاد کرج زبان و ادبیات فارسی خوانده است و آثاری به نامهای چند عکس کنار اسکله ،آدمها و دود کشها ،اگر جنگلی هم نباشد، باز هم پیش من بیایید، آن سال سیاه، آن مرد در باران آمد، باتلاق و حالا مگر چه میشود که برنده تندیس برنز جایزه صادق هدایت هم شده است، میباشد.
اولین داستان امیررضا بیگدلی که همان «باتلاق» نام دارد در سال ۵۷ منتشر و به چاپ رسید. داستان این کتاب از مردی حکایت میکند که در باتلاقی گرفتار شده و تمام تلاشش برای نجات خود بیثمر است.
وی بر این عقیده است که شگفتیهای کوچک در روزمرهگی به معنای اصلی زندگی است. داستانهای نویسندگی البرزی با همین سادگیها و وقایع ساده آغاز میشود و روابط و شخصیتهای داستان را برای مخاطب روشن و نمایان می کند که این ویژ گی دغدغهمندی ذهن نویسنده را نشان میدهد؛ دغدغههایی که آمیخته با تجربیات فردی او نیز میباشد.
اکثر نوشتههای این نویسنده داستانهای کوتاه و تاثیرگذار است و این میتواند نشان دهد که نویسنده برای تفهیم آنچه در ذهن دارد، ماهر است. علاقمندان به رمان میتوانند کتابهای نویسنده البرزی را تهیه کنند و از قلم این نویسنده استفاده کنند زیرا داستانهای بسیار روان و شیوایی دارد مخاطب مجذوب سادگی قلم این نویسنده میشود.
البرز از دیرباز مهد هنرمندان بسیاری بوده و نویسندگان بسیار زیادی در البرز فعالیت میکنند و در کشور افتخار کسب کردند و ایران کوچک به داشتن چنین نویسندگانی میبالد.
انتهای خبر/