1404-01-01 14:38 شماره خبر : 1840
افتخارات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا

هیأت ورزش بیماران خاص و پیوند خبر داد؛

افتخارات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا

بیماران خاص و پیوند اعضا، امور ورزشی خود را زیر نظر هیأت‌های استانی فدراسیون این بخش برگزار می‌کنند که ورزشکاران البرزی در سال ۱۴۰۳ در ۲ بخش آقایان و بانوان افتخاراتی را برای استان به ارمغان آوردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «راوی خبر»؛ بیماران خاص در ۶ گروه هموفیلی، تالاسمی، دیابت، دیالیز، ام‌اس و پیوند اعضا امکان فعالیت در چند رشته ورزشی متناسب با نوع بیماری خود را دارند.

بیماران پیوند اعضا بیشترین دامنه رشته‌های ورزشی را دارند که شامل دو ومیدانی، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، دارت، تنیس خاکی، شطرنج و پتانک است. پس از آن تالاسمی، دیابت، هموفیلی، ام اس و دیالیز نیز به ترتیب شامل برخی رشته‌های ورزشی از همین مجموعه هستند که متناسب با نوع بیماری و توان بیماران تعریف شده است.

رییس هیأت ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا البرز روز جمعه در مصاحبه اختصاصی با ایرنا گفت: هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا البرز در سال ۱۴۰۳ با فراهم نمودن شرایط مناسب برای برگزاری مسابقات استانی و اعزام ورزشکاران به مسابقات کشوری تلاش کرده است تا ورزش حرفه‌ای را در بین بیماران خاص گسترش دهد.

رضا رودگر افزود: پیش از این ورزشکاران این گروه خاص از نبود سالن تخصصی رنج می‌بردند و از حدود ۲ سال پیش با پیگیری‌ها و تلاش‌های اعضای هیات استان و مساعدت اداره کل ورزش و جوانان در حال حاضر هیات دارای ۲ دفتر مستقل و یک سالن استیجاری برای انجام تمرینات و مسابقات ورزشکاران بیماران خاص استان می‌باشد.

برگزاری مسابقات هفته تربیت بدنی

رییس هیأت ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا البرز تصریح کرد: در سال گذشته مسابقات استانی هفته تربیت بدنی در ۲ بخش آقایان و بانوان با استقبال خوب ورزشکاران برگزار شد. در این دوره بیش از یکصد ورزشکار در مسابقات دارت با یکدیگر رقابت کردند. رشته ورزشی دارت در بین تمام ۶ گروه مخاطبین هیات مشترک است و از این جهت این رشته ورزشی انتخاب شد تا شرایط برای حضور همه ورزشکاران مهیا باشد. در بخش بانوان ماه بانو رحیمی، مریم مرتضوی، صدیقه شریعتی و در بخش آقایان عبدالرحیم حسینی، پیمان ثابت‌زاده و سعید کیانی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.

 

افتخارات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا البرز در سال ۱۴۰۳

درخشش در مسابقات منطقه‌ای

رییس هیأت ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا البرز اظهار کرد: برگزاری مسابقات کشوری بصورت متمرکز در یک استان برای سایر استان‌ها بسیار سخت و دارای هزینه بود و فدراسیون با این رویکرد سال گذشته برای اولین بار کشور را به ۶ منطقه جغرافیایی تقسیم کرد و در مرحله اول ورزشکاران در مسابقات منطقه‌ای شرکت کردند. با این کار فقط منتخبان منطقه‌ای به مسابقات قهرمانی متمرکز اعزام شدند و این روش تا حدود زیادی به کاهش هزینه‌های برگزاری مسابقات کمک کرد. استان البرز در بخش مسابقات منطقه‌ای خود (منطقه پنج) به میزبانی تهران در بخش تالاسمی رشته‌های دارت و پتانک ۲ ورزشکار آقا و ۲ ورزشکار خانم داشت. در این مسابقات جبار حسینی ساجدی مدال طلا تنیس روی میز، رضا جشن ساز مدال طلا دارت، میترا عبدالملکی مدال برنز دارت و ستاره کاظمی مدال نقره پتانک را از آن خود کردند.

رویدادهای مناسبتی

رودگر به ایام‌الله دهه مبارک فجر اشاره کرد و افزود: سال گذشته مسابقات دارت گرامیداشت این دهه در سطح استان برگزار شد و بیش از ۸۰ ورزشکار در این مسابقات شرکت کردند. در پایان این مسابقات، میترا دولت‌خواه مقام اول، پریوش یزدی مقام دوم و مریم مرتضوی و معصومه نعمتی به‌صورت مشترک مقام سوم را کسب کردند.

وی بیان کرد: برگزاری مسابقات محلات، فرصتی مناسب برای ایجاد شور و نشاط در این گروه خاص از ورزشکاران است. در مهرماه سال گذشته، مسابقات قهرمانی محلات شهر کرج با حضور ۱۵۰ شرکت‌کننده در سالن تخصصی بیماران خاص و پیوند اعضا برگزار شد و در پایان، از نفرات برتر تقدیر و جوایزی به آنان اهدا گردید.

خدمات رایگان و درخواست حمایت از مسئولان

رودگر تصریح کرد: تمامی خدمات هیأت ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا در البرز برای ورزشکاران رایگان است. متاسفانه به دلیل عدم وجود حامی مالی، تنها از کمک خیران برای تأمین هزینه‌های هیات استفاده می‌کنیم. اداره کل ورزش و جوانان در تخصیص سالن ورزشی همکاری خوبی با هیات داشته است، اما به دلیل اینکه این هیات هیچ درآمد مالی از تجهیزات یا ورزشکاران این رشته ندارد، در تأمین هزینه‌هایی مانند اجاره سالن با مشکل مواجه هستیم. شرایط این هیات با دیگر هیات‌های مشابه متفاوت است و ما از درآمدهایی نظیر ورودی مسابقات یا اجاره سالن به عموم ورزشکاران محروم هستیم. از این جهت انتظار داریم اداره کل ورزش و جوانان استان نگاه ویژه‌ای به این هیات در اخذ اجاره سالن داشته باشد.

اهمیت نقش آموزش در ورزش بیماران خاص

رئیس هیأت ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا البرز به اهمیت آموزش در ورزش اشاره کرد و افزود: نقش آموزش در بخش‌های مختلف داوری و مربی‌گری بیماران خاص بسیار مهم و تأثیرگذار است. هیات در سال گذشته چند کارگاه آموزشی در حوزه‌های تغذیه، آمادگی جسمانی و روانشناسی برگزار کرده است. متوسط شرکت‌کنندگان در کلاس‌های آموزشی این هیات ۲۵ نفر بوده و تعدادی از ورزشکاران نیز در دوره‌های داوری و مربیگری فدراسیون شرکت کرده‌اند. این افراد پس از گذراندن دوره‌ها و اخذ مدارک داوری یا مربیگری، توانسته‌اند در سطح استان برای ورزشکاران همین گروه خاص کلاس‌های آموزشی برگزار کنند یا مسابقات را داوری کنند.

برنامه‌های امسال بیماران خاص

رودگر به برنامه‌های سال جدید نیز اشاره کرد و افزود: مسابقات ورزشکاران پیوند اعضا هر ۲ سال یک بار به صورت جهانی برگزار می‌شود و امسال مهری پورافروز از استان البرز در رشته تنیس و پتانک در ترکیب تیم ملی قرار دارد. این مسابقات به میزبانی آلمان و در تابستان برگزار خواهد شد.

وی در خاتمه بیان کرد: برگزاری جلسات منظم با انجمن‌ها، اعضای هیأت رئیسه، مدیران فدراسیون، نمایندگان مجلس و رسانه‌ها نیز بخشی دیگر از اقدامات هیات در سال گذشته بوده است.

استان البرز بیش از ۳۰۰ ورزشکار در گروه بیماران خاص و پیوند اعضا دارد.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر: https://ravikhabar.com/short/4Q9Xa
اخبار مرتبط:
تبادل نظر:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

دسته بندی ها
سیاسی
اجتماعی
اقتصادی
فرهنگی
ورزشی